Waar Bergen Bergen zijn
Waar beken Stromen
Waar Natuur Natuur is
Onbetwist
Woont en Leeft gemutlich
De Fascist
To Kai
Uit de bundel: "Mooi Oostenrijk"
Uit de bundel is een onder-titel bij het gedicht behorend.
De bundel bestaat niet. Schrijver Kick Nibbering,
schrijversnaam To Kai.