Leven....geven....
Het leven is niet plezier alleen,
maar ook vaak pijnlijk en heel gemeen.
We leven ons eigen bestaan,
en zien onszelf niet eens meer staan.
Maak wat van je leven,
want om jezelf moet je geven.
Dan pas kun je zeggen; geen pijn
maar....leven!