Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Liefde
Liefde
Het leven heeft pieken
Maar net zo goed zijn dalen
De lieve woorden van mijn ex
Blijven door mijn hoofd malen
Een reden die ik hiervoor bedenken kan
Is dat ik nog steeds iets voor hem voel
Liefdesverdriet noemen ze het
Maar ik weet niet of ik dat bedoel
Het liefst wil ik hem namelijk terug
Ik zou er bijna alles voor doen
Het idee van zijn lippen weer op de mijne
Het krijgen van zijn lieve zoen
Ik wil het mijn ex duidelijk maken
Ik kan er niet meer over zwijgen
Hij is de enige voor mij
ik wil die zoen alleen van hem krijgen
Reacties op dit gedicht
Ramona vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Ramona
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
09 maart 2002
Thema's:
[Samen]
[Verliefd]