ik zou zo graag wilen weten.
hoe ik ben in jou ogen.
ik zou zo graag willen voelen.
kijkent in je hart
of je me echt zal blijven mogen.
want straks zijn we niet meer samen.
woont ieder in een ander huis.
hoe je mij ook ziet... ik hou van jou.
en mijn hart blijft jou thuis.
je komt er wel.
stap voor stap.
rustig aan, niet te snel.
geniet ervan liefe meid.
wat je ook van mij vind.
ik wil jou in ieder geval nooit meer kwijt!