Angst het riekt ernaar
Jij denkt verkeerd erover
Een wervelwind in je hoofd
Hij brengt de orde in chaos
Snuif op de liefde van alles
Chemie met het oppertune
Brengt kaatsende reflecties
Verkerend in de alarmfase
Verloren door het woord
Kan haar rug niet rechten
De kanker groeit alsmaar
Tranen vloeien geen geloof
Heel lang is er gebeden
Onbesproken waarheden
Breng rust in het stelsel
Wraak is een liefdesvorm
Vuur in de bewoording
Bang voor jouw meester
Ik lach alleen maar erom
Ik ben is nog steeds alles
Zie jij het beginnen ontstaan
Deze woorden wiegen jou
Niemand kan het aanraken
Hoogmoedig vervals jij het
Mijn geliefde gaat zo diep
Het houdt stand als ik denk
Tijden in gevecht geweest
Al het geliefde brengt zonde
Wees niet zo geschrokken
Ik ben een gedachtezwerver
Dansend in de eeuwige buik
Ben ik een herboren bloedgod
Laat mij dan ook gewoon rusten
Ik ben herboren voor deze taak
Roep de orkaan uit mijn ziel op
Lang gewacht voordat ik nadacht
Nu wil je me haten voor de woorden
Kent iemand het geheim in realiteit
Denk jij nou echt dat jij het bevat
Zwijg allemaal, buig voor me moed