de was is aan het draaien
ik ga dromen in de glazen deur
ik laat me vullen met lavendelgeur
om naar een andere wereld te graaien
ik zie kleuren naar onder vallen
ik zie ze op mijn gedachten dansen
maar na het vallen krijgen die nog kansen
om op het einde toch aan iemand te bevallen
kleren door het water doorweekt
kunnen niet zwemmen maar verdrinken niet
bij het zwieren zingen ze hun eigen lied
want in die machine wordt niet gefaked
als ik het deurtje voorzichtig open
komt een eind aan eventjes dromen
eventjes aan fantasie deelgenomen
een uurtje van het leven weggelopen