Ik ben zo blij dat jij in mijn buurt ben.
Mama, vind jij het ook zo vreemd?
Hoe iemand die zo anders is toch dezelfde ziel heeft?
Jij zou rechtsaf gegaan kunnen zijn waar ik juist links zou gaan.
Maar mam, dat is oké!
Ik zou altijd jou steun hebben en jij de mijne.
Zie je, ook al laat ik je het niet altijd zien en merken.
Maar ik ben blij dat jij mijn moeder bent.
Netzo als vroeger en de toekomstige dagen wil ik zijn zoals jou.
Een sterke en krachtige vrouw vechtend voor een gezin en voor haar leven.
Want elke keer als ik naar je kijk zie ik me zelf alleen moet ik nog verder ontwikkelen.
Ik ben zo trots op je.
Want jij hebt mij gemaakt tot wat ik ben een beter mens.
Ik ben zo trots op je.
Mam, jou kijk op het leven hoe ben je daar gekomen?
Ik wil later net zo wijs en verstandig zijn als jij.
Het leven is zo kort en we zullen niet eeuwig contact hebben.
Daarom zeg ik je hoeveel ik van je hou en dat ik graag je wensen wil vervullen.
En ik wil je laten weten dat elke keer als ik naar je kijk,
Dat ik dan mezelf zie.
Ik ben trots op je!
Jij hebt mij gemaakt tot wie ik nu ben!
Ik ben gewoon zo trots op je!
Ik ben hier en ik zal er zijn zolang ik kan
En ik zal je dochter en je beste vriendin zijn.
Je weet dat op een dag ik in jou schoenen zal staan.
En ik weet dat jij weet dat ik het goed zal doen want jij bent mijn moeder mijn voorbeeld.
Vertel me lieve mama wat heb je allemaal geleerd.
Vertel het mij dat ik niet op een dag mijn vingers brand.
Mam, we zullen zien als ik verder ga mijn eigen fouten zal maken.
Maar dat is niet erg, kijk, ik leef en ik leer van die fouten.
Net zoals ik leef voor jou..