*Ja, eindelijk werk ik in Tilburg dicht bij mijn huis
Maar… ik voel me in mijn huis nog niet thuis.
Ja, eindelijk heb ik een leuk huisje zonder gebreken
Toen ik het ging bekijken had het zo mooi geleken
Ja, eindelijk woon ik in de buurt van het gezin
Maar wat heeft het voor zin?
Ja, eindelijk alles voor elkaar
Maar was er nou ons Mam nog maar
Ja, eindelijk zie ik in dat die pijn niet weggaat wat ik ook doe
Ik mis ons Mam en wordt van dat rennen zo moe
Ja, eindelijk besef ik of ik nu in Tilburg woon of in den Bosch
Mijn gedachten over ons Mam laten me nooit meer los.
Ja, eindelijk merk ik dat die rust nooit meer zal komen
Want ons Mam zal nooit meer terug komen
Ja, eindelijk weet ik dat ze voor een stukje in mij zit
En dat is het allermooiste bezit.
Ja, eindelijk zie ik in dat ons Mam altijd bij mij is
Ook al is er een levensgroot gemis.
Ja, eindelijk zie ik dat ze meehelpt aan de rust die ik bij haar zag
Mam, ik probeer te leven zoals jij en kijk naar je lieve lach
Ja, eindelijk bedank ik ons Mam voor de rust die ze had
Want ons Mam was het mooiste wat ik ooit bezat.
Ja, eindelijk zie ik haar in mij
En dat maakt me weer een beetje vrij
Ja eindelijk besef ik dat ik kan rennen wat ik maar wil
Maar mam, rondom jou blijft het voortaan altijd stil.