jij zou alles beter maken.
na mij te hebben gedumpt.
wist je van dat idee af te haken.
nu zit ik een kliniek.
kan jij in persooneelsruimte bleren.
dat kind was toch al geestelijk ziek.
jij was zogenaamd te vertrouwen.
ik zie dit als veraad.
gelukkig leren ze me hier iets op te bouwen.
nu blijkt ik heb jou niet nodig.
terugkijkent naar het verleden.
bleek je was overbodig.
vrienden mocht ik ook al niet hebben.
als ik het al niet waard ben.
hoe moet jij je dan prive redden?
onder drank en drugs mogt ik ook al niet lijden.
wie de fuck ben jij?
als ik wel mn polsen open mag snijden.
wat ik voor jou voel is diepe haat.
zeg geen sorry.
voor een toekomst is het voor ons te laat.
dankzij jou ben ik alles kwijt.
sta ik alleen ,
in de strijd.
pillen laten me staan.
zonder ben ik gestoord.
als mezelf kan ik wel gaan.
dom of slim.
klein of groot.
je hebt me laten stikken voor jou ben ik dood.
witte kist omdat je mn leven door jou zo zwart was.
ga niet janken.
omdat je nu pas beseft.
dat je me uit een psycho triller voorlas.
het is te laat!