-Busreis:
Juichen van geluk
*Tranen van afscheid en angst*
-Spaanse trappen:
Drinken voor het plezier
*Alcohol om alles te vergeten*
-Forum Romanum:
Prachtige resten uit het verleden
*Verloren herinneringen duiken weer op*
-Colosseum:
Zo reusachtig en indrukwekkend
*Nog niet de helft van ‘t verdriet*
-Sint-Pieter:
Zo heilig en machtig
*Wanneer zal ik een engeltje zijn?*
-Hotelkamer:
Springen op de bedden
*Bijna doodssprong uit ‘t raam*
-Telefoneren naar huis:
Het is geweldig hier!
*Mam, ik wil dood*
-Vrienden en vriedinnen:
Iedereen trekt met elkaar op
*Ik ben zo anders dan de rest*
-Reis naar huis terug:
Juichen van geluk en weerzien
*Tranen van verdriet en angst*
Rome, een reis om nooit meer te vergeten