Valentijnsdag
Een feestdag waarop stille aanbidders hun geliefde een geschenkje geven of een kaart sturen.
Zo commercieel en onbenullig, maar toch zo belangrijk voor velen.
Nooit heb ik het begrepen of er aan deel genomen
Toch is er een deel van me die het dit keer echt er aan zou willen geloven.
Het liefs zou ik je recht in jouw ogen kijken
en mij liefde willen tonen.
Alleen ben ik nooit iemand geweest die het ooit zo
openlijk heeft durven te zeggen.
Geloven wil ik nu, in de magie van de Valentijnsdag
die jou mij ware gevoelens kan komen tonen.