Terwijl in Seoul
Het hellevuur ontbrandde
En ons beroofde
Van prachtige cultuur,
Vond men in China
Een kleine dinosaurus
Gevleugeld wezen
Zo groot als een mus.
Verdwenen historie
En nieuw oud leven
Hand in hand te wachten
Om hun intrede te doen
In onze eigen wereld