Soms komt je op een punt dat je mensen niet meer spreekt
Omdat dat zo uit komt en je uit elkaar groeit
Of elkaar gewoon niet meer wil zien
Waar een hoop aan vooraf ging is nu verleden tijd
Ik ben gelukkig nu en neem afscheid
Van een tijd die ik niet had willen missen
Met nu de opnieuw gelukkige gevoelens van liefde
Stap ik een nieuw tijdperk in
Zonder elke keer de gedachten aan jou
Ik laat hierbij het verleden achter me
En ga verder met waar ik gebleven was
Om zo iets nieuws in mijn leven toe te kunnen laten
Het kan hard aankomen als je dit leest
En je zult begrijpen dat dit over jou gaat
Maar ik weet dat hier onze wegen scheiden
Ik wil je voorlopig even niet meer spreken
Misschien komt dat nog wel weer eens
Dus daarom bedankt en wens ik je heel veel geluk
En is dit een einde van een prachtig hoofdstuk