De hemel tegemoet
We hebben je gekend zoals een je bent
Dat je er niet meer zal zijn is iets wat nooit went
We hebben met elkaar gelachen en geweend
En nu lig je hier zo koud, alleen en versteent
We kunnen nooit meer met je mee vissen op zee
Alleen ben je niet gestorven je nam een deel van ons mee
Een verstikkende deken van emotie en pijn
Allemaal voor jou degene bij wie wij nu willen zijn
Ik kan wel schreeuwen van pijn
Kon je nog maar even hier zijn
Maar voor nu van ons een laatste groet
Daar ga je naar boven de hemel tegemoet