Ik wil je wat vertellen…
Over een meisje,
Onzeker, en toch zo geliefd,
Die iets wil weten van je
Tenminste als het je belieft
Ik heb een beschrijving…
Ik lijk opvallend
Ik heb ogen als kralen
En als ik je zie
Dan staak ik het ademhalen
Ik wil dat je me ziet…
Ik faal in het praten
Als ik je ogen zie
En ik bewaar je foto
Als steun voor mijn liefdesverdriet
Laat me niet gaan…
Ik beteken vast meer
Misschien wel in jou leven
Geef mij nou eens een kans
Al is het maar voor even…
Wil je mijn hart niet breken…
Als je wist wie ik was
Je stille aanbidster, echt geen gein
Zegt dit briefje in je boekentas:
Wil je mijn valentijn zijn?