De gure wind waait
Een verdwaalde krant
dwarrelt verloren rond
De tijd kruipt sluw voorbij
Ik voel zo hard
het gemis,
maar geen mens
die het kan zien
Droge tranen
rollen over mijn wangen,
ik schreeuw in stilte
dit pijnlijke verlangen
De teleurstelling knijpt
de liefde in het hart
Wanneer zie ik je weer?