Valentijn
Liefde en vriendschap gedenken wij met Valentijn
Die warmte daarvan moet er altijd zijn
En niet alleen voor vandaag
Maar morgen en de dagen erna ook heel graag
Liefde en vriendschap is belangrijk in ieders bestaan
Daardoor wordt het leven warm en aangenaam
Met valentijn draagt alles een liefdesteken
En laten alle harten van zich spreken
Liefde en vriendschap voelt als een warme deken
Het moet er voor iedereen wezen
Het doet de wereld wat verzachten
Moeten we daar tot op Valentijn mee wachten?
Liefde en vriendschap moet er alle dagen zijn
Voor groot, klein, jong, oud voor jou en mij
Niemand kan zonder dat in zijn leven
Probeer elkaar die warmte en liefde te geven