Voor jou doe ik mijn best
ik zou je graag recht in je ogen willen kijken
met je willen praten over alles
maar door je afwijzing
durf ik dit alles niet meer
ook al wil je mij niet als minares
een goeie vriendin wil ik nog steeds voor je zijn
daarom is het dat ik nog wacht
en je voor altijd in stilte zal beminnen
want jij zal altijd en eeuwig de liefdesstrijd winnen