Vliegende denkbeeldige hartjes.
Tijd: 17:01
Datum: 14-02-08
Met een verwachtingsvolle blik kijk ik omhoog,
naar de iets wat grijzige lucht, maar ik word niet
teleurgesteld, ondanks dat er niet letterlijk hartjes
uit de lucht komen vallen zie ik denkbeeldige hartjes
neerstrijken en zich verspreiden over deze grote wereld
Met denkbeeldige hartjes bedoel ik niet dat
ik ze in gedachten heb zien neervallen op de hoofden
van de mensen, in de harten van geliefden en op
de koude koele aarde, maar ik voelde denkbeeldige
rustgevende hartjes in mijn hart
Om me te laten geloven in vriendschap, de liefde
en het leven, die liefdevolle hartjes van vandaag
hebben me gegeven waar ik al sinds een tijdje
weer naar zocht
De moed om gewoon weer een stap
voorwaarts te zetten