Forgotten memories,
Lockt up in a room in my head
Doesn't wanna know
Doesn't want to remember
When the door stands open,
It whispers to me
Over here over here
I am your memory
Pretend not hearing,
trying to lock it up
But every time when i just closed that door
I hear it again
Over here it whispers
Over here over here
i am your memory
pretend not hearing
Doesn't wanna know
Doesn't want to remember!