Iedere keer als ik naar mijn huis loop voel ik angst,
angst om aangerand te worden,
Angst VOOR HEM!
als ik hem zie dan probeerd hij steeds aan me te zitten, maar dat wil ik niet,
Ik ben bang VOOR HEM!
Ik kan maar niet slapen, ik ben steeds bang dat hij ineens in mijn kamer staat,
Ik wil dat hij gewoon weg gaat,
Weg gaat uit dit huis ver weg van mij,
dat maakt me heel erg blij,
Ik voel een enge sfeer in het huis hangen,
Ik zit in dit huis gevangen,
Overal waar ik heen wil gaan zie ik HEM, voel ik Hem,
en ik voel me daarbij niet veilig meer.
Wie geeft me een goede raad?
Einde!!!!