Jij bent de GROTE wereld,
en ik een kleine mier.
Jij bent gemaakt uit steen,
maar ik maar uit papier!
Je mag op mij schrijven,
maar wacht dan niet te lang.
Eenzaamheid wil ik vermijden,
t'is naar liefde dat ik verlang.
Ik hoop dat we ooit samenkomen,
al is de weg heel lang,
want ik wil een koude steen als jij
verwarmen met papier van mij!
Eindelijk zijn we samen,
nooit meer zijn we bang.
Want ij bent de stenen muur,
en ik het papierbehang!!