Jij hebt een hekel aan valentijn
toch wil ik voor eens de jouwe zijn.
Als is het maar voor 1 dag
laat mij deze koesteren als ik mag?
Laten we zotte dingen doen
en afscheid nemen met 1 enkele zoen.
Als is het maar voor heel even
toch begin ik al te zweven.
Want elke minuut met jouw
is er 1 die ik alle dagen
koesteren zou.
Zo,wat wil je doen op een dag als dit
weet dat jij mijn hart bezit.