Zonder jou...
de werld is grijs de lucht is blauw,
maar ik zie het niet zonder jou.
grouwe gebouwen grote vallei,
maar't enige wat ik mis ben jij.
berde straten boot aan een touw,
maar ik merk het niet zonder jou.
zon, zee, steren en maan,
maar ik kan er niet van genieten
want zonder jou is er niks aan.
grijze wolken iedereen blij,
maar ik niet want jij bent niet bij mij.