Herinner jij het nog
liefste
het was karnaval te Aalst
toen ik je daar stralend zag
met je lieve fijne lach
ik was zo blij die dag
ik vergeet dat niet
neen zeker niet
en ik vergeet ook niet
je acajou geverfde
haren tot froufrou
waarop ik verliefd
een kusje gaf.
Herinner jij het nog
liefste
je mooie blauwe ogen
zeiden zonder woorden
dat je van mij hield
zoals ik hield van jou
ik vergeet dat niet
neen zeker niet
en ik vergeet ook niet
die eerste nacht
toen we moe maar voldaan
na het grote mensenspel
in elkaars armen lagen.
Herinner jij het nog
liefste
al die vele jaren
dat we samen waren
gelukkig met mekaar
want jij hield van mij
en ik hield van jou
dat is niet te vergeten
neen zeker niet
zelfs al veegt de tijd onzichtbaar
de sporen van verliefdheid weg
en ook al ga ik morgen dood
ik vergeet het nimmer niet.