Lang geleden
Het is lang geleden dat ik nog iets op papier zette
Niet door de tijd of gebrek aan gevoel
Maar omdat ik mezelf beter uit met woorden
Omdat ik iemand vond die naar me luistert
En juist dat maakt een enorm verschil
Ik zeg haar dingen die ik nooit durfde zeggen
Zonder dat zij vraagt waarom
Ze kent mij bijna door en door
En weet wat ik bedoel
En dikwijls hoe ik me echt voel
Na vriend te zijn, werd ze intussen ook mijn vrouw
Ik hoop dat ze nooit vergeet
Dat ik haar graag zie
Dat ik niet zonder haar zou kunnen
Maar vooral niet zonder haar ooit zal willen
Bedankt, mijn vrouw, voor je geduld met mij
Jij bent de beste, je bent HET voor mij.