en plots stopte de klok met zijn zachte getik en
gaf het zich over aan de kracht van uw woorden;
zelfs het licht zweeg en ik staarde kilometers lang
naar het donkere gat rond mijn gedachten.
Niets dan leegte liet u over van mijn voorveld
dat eerder mooi bewogen was. U nam alles en
gaf mij liters water dat ik niet houden kon terug.