kon ik u maar heel even zien..
kon ik u maar heel even horen..
kon ik maar..
kon ik maar heel even uw handen in mijn handen voelen..
de zachtheid van uw huid..
kon ik maar..
u was voor mij mijn beste vriendin..
mijn leven lang uw goed advies.
maandenlang, jarenlang was u ziek..
veel pijn en verdriet maar ook leuke dingen..samen mee gemaakt..
de dag kwam dat ik u moest laten gaan..
tot mijn grote gerust stelling ben ik bij u gebleven tot god u kwam halen..
dagen ging het goed met mij..
ik was bang om u te vergeten..
bang om nooit meer uw stem te horen..
nu 1 jaar later..
ben ik bang..
heel af en toe..
bang dat de grote open wond in mijn hart nooit meer helen zal..
ik weet dat de dag komt om u los te laten..
maar er zijn veel herinneringen aan u..
voor mij blijft u mijn beste en liefste oma..
ik hou van u..
dikke knuffel en dikke kus
uw kleindochter Jeanine.