Waarom is depressief zijn een taboe?
Miljoenen mensen zijn levensmoe
Waarom kunnen mensen er niet over praten?
Je moet deze gevoelens toch los kunnen laten?
Als het geen taboe zou zijn
zouden er veel minder mensen depressief zijn.
Waarom kunnen mensen dan niet accepteren hoe zij zijn
ook al hebben zij het af en toe minder fijn
Kunnen mensen niet gewoon zeggen ''Ik ben depressief''
en dat de andere er zich bij neer kan leggen
Waarom is depressief zijn nou een taboe?
want zeg nou zelf, iedereen is wel eens levensmoe!