leven ben ik niet waard.
een mes op mn pols.
smekend aan mezelf, door te gaan, tot de klus is geklaard.
mijn hart waar je in hebt gehakt.
mijn leven was die kleurplaat...
waarvan jij die kleur hebt afgepakt.
ik wil geen medelijden.
ik wil geen hulp
geen sleutel tot bevrijden.
mijn leven gaat op slot.
met een mes op mn pols.
en een touw op mn strot.
met sorry kun je beter zwijgen!
pak maar een draad...
om de dagen van gemis te rijgen.
Am92