Waarom waarom zijn er zulke ziekelijke mensen
die zeuren over grammetjes vet en eten weggooien
alsof het geen geen geen geen geen waarde heeft net
als het leven dat ze huilen om wat ze binnen handbereik
hebben en niet beseffen dat er ook mensen zijn die sterven
van de honger en een moord zouden doen voor eten
Waarom waarom zijn er zulke ziekelijke mensen
die zeuren over liefde en het verspillen aan de verkeerde
mensen alsof het geen geen geen waarde heeft net als
het leven dat ze huilen om de liefde die ze kunnen krijgen
en niet beseffen dat er ook mensen zijn die hun liefde
verloren zijn in de strijd van hun leven
Waarom waarom zijn er zulke ziekelijke mensen
die doen alsof doen alsof ze gelukkig zijn en tijd
verspillen aan de verkeerde dingen omdat hun leven
geen geen geen geen geen waarde heeft maar ze niet
huilen om wat ze niet kunnen krijgen en beseffen dat
er ook mensen zijn die hun liefde nodig hebben en
daarme zichzelf zichzelf wegcijferen
Ik smeek smeek smeek jullie luister luister luister luister
even naar deze mensen en laat ze zien dat ze ook wat
waard zijn genees ze genees ze van deze ziekte en
breng ze de waarde bij van hun eigen leven
leer leer leer ze van zichzelf te houden