Alles is geregeld, alles is verzorgd
Overal hebben we aan gedacht
Netjes alles gedaan, wat van naaste familie wordt verwacht
Morgen is het zover
Dan nemen wij allen afscheid
Dan zijn we je voor eeuwig kwijt
Maar ook al ben je weg
Vergeten doen we je niet
Al hebben we nu allemaal veel verdriet
Jij was geliefd en gekend,
Dat wist je denk ik wel
Maar toen was je weg, het ging te snel
De laatste dagen hebben we zoveel gedaan
Nagedacht heb ik nauwelijks, het doet zeer
Maar vrolijk werken, ging zaterdag niet meer
Ik hield van jou, net als zo velen
Maar jij was mijn opa, mijn vriend
Jij hebt alle lof zelf verdient
Ik herken ons, in vele liederen
Een opa met zijn kleinkind
Het is het verhaal, dat vele mensen zint.
Ik kan nu nog niet geloven
Dat jij er niet meer bent
Ik was gewend dat je er was, ik was te verwend
Nu hoef ik nooit meer naar je huis
Hoef ik nooit meer iets voor je te doen
Morgen, lieve opa, krijg je de allerlaatste zoen
Ook al ben je niet meer in persoon hier bij ons
In gedachten zul je er altijd zijn
Wij zullen je niet vergeten, ook al doet het nu even pijn.
Ik zal nooit meer naar een duif kunnen kijken
Zonder herinnert te worden aan jou
Want lieve opa,
Ik hou van jou.