U bent een speciaal iemand
Iemand die een speciale plaats heeft in mijn hart
Het leven is nou eenmaal keihard
Ik heb Geen idee waar u bent
Ik heb geen idee of u naar ons kijkt
Ik heb geen idee of mijn woorden u bereiken
U moest weg van hier
Wat ik weet is dat ik u niet vergeet
Wat ik weet is dat ik u mis en van u houdt
Wat ik weet is dat ik u hier op aarde wil
Wij allemaal hebben een leuke tijd met u gehad
Mooie herinneringen
De dingen die u zei
Die maakte me altijd blij
Maar nu bent u hier niet meer
De pijn komt steeds maar weer
soms word ik dan door tranen verblind
Ik mis u
Wij zullen u nooit vergeten
U bent en blijft vooraltijd in ons hart