Maak plaats, maak plaats, maak plaats!
Er is voor ieder wat wils
Valkuilen, broodroosters EN hollandse garnalen.
Pak hem beet, laat een scheet en stop hem in je reet
Watervogels alsof ze de wereld beheren!
Harry stond er naast met z'n mond vol noedels.
Dat was de druppel; see, buy, fly, EXPLODE!
Zand erover.
-----------
Pech gehad, nu is die van mij!
Bruin van buiten, roze van binnen
Pardoes greep ik naar de trechter
Zozo, spaart u ook zegeltjes?
Vroeger poetste we dag en nacht door!
Zoals die kleine tochtkinderen.
Floetsjer, dat ben jij
Verdrijf ze!