Waarom zijn we niet meer samen?
Het was een gevoel dat ik had,
dit gevoel zei me,
ik heb er genoeg van gehad.
Waarom heb ik niet langer moeite gedaan?
Ik had geen energie meer,
je heb alles weggenomen,
ik kon dit gewoon niet meer.
Waarom voel ik me nu opgelucht?
Omdat ik nu vrij ben,
niet alleen in mijn hoofd en in mijn hart,
maar gewoon, omdat ik mezelf nu eindelijk terug herken.