Over de bergen
voorbij het strand
In jou kamer
In mijn hand
is het rood
rood van bloed
bloed van mijn hart
Het hart dat jij hebt gebroken
het hart dat van jou was geworden
Het hart dat afvraagt waarom je het zo hard hebt gekwetst
En jij
jij was de mijne
Rood
rood van het bloed
het bloed van jou
jou, jou dode hand met een mes
Het mes dat in jou pols stak
De pijn die jij hebt geleden is half zo groot als de pijn die je mijn hart hebt aangedaan
Het hart dat afvraagt waarom je het zo hard hebt gekwetst
het hart dat van jou was geworden
Het hart dat jij hebt gebroken
Het bloed van mijn hart
bloed zo rood
rood is het voorbij het strand
Het strand over de bergen
het rood in jou kamer
het rood in m'n hand