zoekend naar wat je niet wil weten
blijven vinden totdat je niets vindt
als je alles hebt gevonden wat je zocht
is het gezochte gevonden
zoekend op iets wat niets is
niets zijn dat gezocht wordt, is iets
maakt niets iets
maakt van iets, iets
zoekend op een antwoord, devraag die niemand kent
is een vraag die iedereen zich afvraagd
vragend zoeken we verder
op hetgene wat men zoekt, alwetend kent
maar als we alwetend toch zoeken naar dat antwoord
is het dan wat we willen vinden?
zal je gelukkiger alwetend verder leven?
of zullen we niet-wetend op de vraag die we toch nĂet wilden weten, verder leven?
laten we niet vinden
laten we niet zoeken
stel me geen vragen
ik wil niet-wetend blijven
ik leef zo goed
ik pas...