Waarom zag ik niet
Dat je ogen eigenlijk de andere kant opkeken
Waarom zag ik niet
Dat je me telkens weer in de maling nam, dat is nu wel gebleken
Waarom zei je niet
Dat je geen tijd voor me had
Waarom zei je niet
Dat je met je koppie ergens anders zat
Waarom dacht ik toch
Dat je eerlijk tegen me was
Waarom dacht ik toch
Dat het echt iets te betekenen had
Elke keer weer
het doet best zeer
bij wie dan ook
ik weet nog dat ik dacht dat ik je luchtje rook
ik trap erin
maar ik stop met hopen want het heeft geen zin
Ik kan het niet loslaten
Maar ik ga weg, en zal je met rust laten