ik voel ontzettend veel voor jouw
jij die kleur geeft, de lucht perfect blauw
ik zie vaak hoe je verliefd naar me kijkt,
net zoals je dat deed die ene nacht.
toen stonden we in je kamer, samen in het duister
en jij zegt: ik hou van je, waarop ik fluister:
meen je dat echt?
ik hou van je, waarop hij het herhalend had gezegd
hij meent het echt, dringt nu tot me door
daarna liep hij naar voor
en stond voor me en kustte me innig
waarop ik die beantwoorde, wilder dan gewillig
mijn verlangens naar hem waren veel
ik kustte hem steeds lager vanaf zijn keel
hij legde me zachtjes op zijn bed, kussend overal in m'n nek
we lagen nu samen in zijn bed, wat een mooi gevoel,
wat me afvroeg, is dit wat hij bedoelt!?!
ik was er klaar voor
that's for sure
he's the man I've been waiting for!
samen bedreven we de liefde, die nacht
en nog altijd als hij naar me lacht,
denk ik aan de eerste keer,
waarop wij zoenden.... en meer!