voor jouw, ben ik de ster in de lucht
voor jouw, ben ik altijd jouw toevlucht
voor jouw, ben ik een schouder om op te huilen
voor jouw, heb ik een plekje om te schuilen.
voor jouw, uit ik m'n gevoelens naar jouw
voor jouw, ben ik bij je, heel gauw
voor jouw, geef ik mijn liefde
voor jouw, ben ik je geliefde
om jouw, geef ik veel meer
tegen jouw zeg ik : ik hou van jouw!
jij bent mijn liefde, jij bent mijn leven,
jíj kan mij zoveel meer geven.