Mijn gevoel voor jou
Wat ik voor jou voel
is met geen pen te beschrijven
Het is een apart gevoel
en dat is niets niks, geen overdrijven
Jij, die lieve knappe jongen
die voor mij klaar staat
vanaf het begin
met woord en daad
Het gevoel wordt steeds sterker
beter, vertrouwen
in jou
op jou kan ik bouwen
Ik laat jou nooit meer gaan
omdat ik van jou hou
dus wen maar aan het idee
jij en ik, mij en jou!
*,,Hanneke,,*