Ik denk nog wel eens terug
aan die minuten bij de brug
aan de jongen die daar had gelacht
leuke jongen, had ik gedacht
en toen ik je een beetje leerde
bleek je het omgekeerde
Nu, als ik je weer eens tegenkom
Voel ik me toch zo dom
Dat ik me zo vergist heb in jou
Nooit gedacht dat je me daar liet staan in de kou
Foutje! Daar leer je van
Zodat je ze niet meer maken kan