Ik ben er klaar mee.
Blij dat ik die keuze toen heb gemaakt,
Blij dat jij nu uit mijn leven bent verwijderd.
Pijn die jij mij hebt gedaan,
Pijn die ik niet had verwacht.
Bedrog over van alles en nog wat,
Bedrog over belangrijke dingen in het leven.
Verdriet die me bij is gebleven,
Verdriet wat nu afgesloten is.
Boosheid die enorm was,
Boosheid die ik bedwongen heb.
Vertrouwen wat geschaad is,
Vertrouwen is alles en iedereen.
Verziekt heb je een stukje van mij,
Verziekt heb je mijn vertrouwen.
Sterker ben ik geworden,
Sterker door zo’n eikel als jij.
Ik ben er klaar mee.
~Just Me~
20-02-08