De teleurstelling
Ze had weer contact met hem na een hele tijd
Ze spraken elkaar via de chat weer heel erg veel
Langzaam werd ze stiekum heel erg gek op hem
Hij vond haar ook een leuke meid
Ze verlangde steeds meer naar hem
Ze kon aan niks anders meer denken dan aan hem
Ze wou bij hem zijn
Door die gedachte voelde ze zich op nare momenten heel erg fijn
Ze had een vriend maar daar verbergde ze het voor
Ze vertelde het alleen aan haar vriendin
Dat was haar enigste luisterend oor
Ze hadden plannen gemaakt voor een weekend
Helemaal blij zat ze zich te verheugen om hem eindelijk weer te zien
Maar toen op het laatste moment....
Hij kon het niet vanwege de leeftijd
en ook omdat ze een vriend had
Nadat hij haar dat duidelijk had gemaakt had ze zoveel pijn en verdriet
Toen had ze het heel erg moeilijk met haar gevoelens
Ze wou het bij hem uiten maar het hielp niet
Hij gaf haar bijna geen aandacht meer
Net of het hem niks kon schelen hoe zij zich voelde
Daarmee heeft ie haar nog veel meer verdriet gegeven, het doet haar nog steeds zeer
xxxxx alicewoman