Verloren in deze maatschappij
Alleen z'n gedachten waren nog dichtbij
Je sneedt de pijn weg
Zonder enige uitleg
Maar de pijn verdween niet
Nog meer verdriet
Emo, emo riepen ze naar je
Maar wat weten ze?
Verloren in deze maatschappij
Alleen z'n gedachten waren nog dichtbij
een eenzame ziel
opzoek naar iemand die hem beviel
De hoop verdween
Maar je hebt er nooit geen
Enkele wonden
in die paar seconden
Kunnen je leven veranderen
Wat weten de anderen?
Niets
Nothing
Nichts
Rien
Nada
Nihil
Niks
De pijn verergerd alleen maar
Je krijgt alleen commentaar
Je zegt: 'Ik trek het me niet aan.'
Daarom zien ze je juist niet staan
Je zegt ik ben mezelf
Waarom snij je je dan uzelf?
Jezelf haten is voorbij
Eigenlijk haatte je de maatschappij
Help ze dan beter te maken
Geef hen een nieuw laken
Hoop