Bereid je maar voor zeggen ze
Maar hoe kan je jezelf op zoiets voorbereiden
Hoe kan je maken dat je minder pijn zal lijden
minder verdriet zal hebben?
Hij heeft 18 jaar deel uitgemaakt van mijn leven
en plots zal hij er niet meer zijn
Hij zal nog altijd deel uitmaken van mijn leven
alleen op een andere manier
Bereid je maar voor zeggen ze
Op het ergste die zal komen
Maar hoe kan je jezelf voorbereiden op zoiets?
Hij heeft zoveel voor mij en mijn broer gezorgd
Hij heeft ons zoveel verwend
Hij is er altijd geweest voor ons
en nu zal dat niet meer zo zijn