Dinsdag 12 maart 2002 is een vreemde dag
De dag dat er gehuild en gelachen mag
Jou vader is dan 10 jaar overleden
Daar heb je erg om geleden
Het heeft je veel pijn gedaan
Om zonder hem in het leven te staan
Het was niet altijd rozengeuren en manenschijn
Vaak deden jullie elkaar pijn
Maar toch hielden jullie veel van elkaar
Jullie waren elkaar toch vaak dankbaar
Ik heb jou vader nooit gekend
Maar door verhalen was hij bij mij bekend
Dinsdag 12 maart 2002 zijn wij 7,5 jaar bij elkaar
Al weer 7,5 jaar een gelukkig paar
Wie had gedacht dat wij dit zouden uithouden
Niemand die ons had kunnen tegen houden
Alles is zoals het hoord
Huisje, boompje, beestje enzovoort
We maken er een mooie dag van
Wat niemand afpakken kan
De dag 12 maart 2002 vergeten we niet
De dag van liefde en verdriet