Ik heb je naam......
Ik heb je naam in het zand geschreven,
maar de golven hebben 'm uitgeveegd
Ik heb je naam in een boom gegrift,
maar de schors is er van af gevallen
Ik heb je naam in marmer gekrast,
maar de steen is gebroken
Ik heb je naam in mijn hart gebrand,
maar die zal hem voor altijd bewaren.