lief klein vogeltje,
je vliegt zo vrolijk en blij.
je zweeft met je vleugels op de wind,
je zweeft boven de zee, zo vrij.
als je weg wilt gaan,
ga dan, mijn liefste vogel.
ik hou je niet tegen,
ik wil je niet dwingen.
als mijn kleine vogel,
laat ik je vrij, om een eigen lied te zingen.
ga, als je weg moet gaan,
ik zal er altijd voor je zijn.
want jij en ik, het is perfect.
maar mocht je rust willen,
ik geef je de stilte.
wil je hulp,
ik help je met liefde.
wil je tijd,
ik geef je de ruimte.
wil je mij,
ik ben voor jou.
van jou.
met jou.
tegen jou.
dicht bij jou.