als ik stil ben vind je me oke.
als ik druk ben
tel ik voor jou niet mee.
dan ben ik teveel.
dan ben ik te overdreven
pas ik niet bij het geheel.
maar stil wil ik niet zijn.
ik wil niet leven in de wereld.
van jou kille schijn.
als je me niet als mezelf mag.
zeg dan tegen al die gesprekjes.
en stille aandacht dag!